Vrijeme Ljubavi

Vrijeme Ljubavi Band

ŽANROVI
Pop Rock
Zabavne stare
Zabavne nove
Strano
Dalmatinske

˝Grupa ”Vrijeme ljubavi” je osnovana 1991. godine i od tada djeluje kao kvintet. Zbog svog raznovrsnog repertoara mnogobrojnih domaćih i inozemnih izvođača, javnosti su poznati prije svega kao izvrstan ”party band” koji na nastupima daje maksimalno sve od sebe, što rezultira fantastičnom atmosferom, štimungom i feštom i zato su jedna od najtraženijih grupa upravo za razne manifestacije, poput svadbi, klupskih svirki, maturalnih i raznih drugih svečanosti, domjenaka, dočeka Nove godine i dr. Uz sve navedeno, sve su zapaženiji i zbog vlastitih autorskih pjesama. Prošle godine su nastupili na XX. jubilarnom Marko Polo Festivalu na Korčuli, gdje su s pjesmom ˝Nitko ne zna tako voljeti˝, osvojili prvu nagradu radio-postaja. Na početku 2016. godine predstavili su novu pjesmu ˝Druga žena˝, popraćenu i spotom. Tekst pjesme ˝Druga žena˝ potpisuje Štefanija Soldan, a glazbu i aranžman Dragomir Herendić Dragianni. Vino koje je arhivirano, sada već davne 1991. godine, danas je vrhunsko. Isto tako bi se moglo reći i za nas – osnovali smo band Vrijeme ljubavi 04. siječnja 1991. godine, ali se nismo arhivirali nego smo aktivni u kontinuitetu sve do današnjih dana i doista možemo reći da smo svakoga dana sve bolji.

SLIKA 1 SLIKA 2

Članovi grupe Vrijeme Ljubavi su:

 

Martina - je u bendu Vrijeme Ljubavi od 1995. godine. Ako netko živi za glazbu i uživa u njoj, ako netko daje maksimalno sve od sebe na svakom nastupu, bez obzira bila to klupska svirka, svadba, humanitarni koncert ili neki drugi nastup, onda je to Martina!

Alan - je jedan od osnivača benda Vrijeme Ljubavi, 1991. godine. U bendu je zadužen za bass-gitaru i pjevanje glavnih i pratećih vokala, kao i za sve kontakte i organizacijske poslove benda.

Zvjezdan - je jedan od osnivača benda Vrijeme Ljubavi, 1991. godine. Za obavljanje ove vrlo složene i ugodne mi zadaće sviranja gitare koristim glazbenu opremu priznatih proizvođača Ibanez, Epiphone, Wampler, Boss, Digitech, Line 6, Egnater, Fender, Sennheiser, Shure, Electro Voice.

Milan - je u bendu Vrijeme Ljubavi od 1996. godine. Glavna zadaća mu je održavanje kontinuiranog ritma, a vokalno je zadužen za većinu zabavnog repertoara (Oliver Dragojević, Mišo Kovač, Mladen Grdović...), kao i za sve prateće vokale.