Trio Marinero

Trio Marinero

ŽANROVI
Pop Rock
Zabavne nove
Strano
Narodne
Dalmatinske

Ako želite vrhunsku zabavu, širok repertoar, kvalitetne vokale, preko 18 godina iskustva, profi opremu, male pauze, puno pozitivne energije, onda je Trio Marinero savršen izbor za vaše vjenčanje. Preko 100 profi covera na YouTube kanalu te pjesma "Hvala ti sto postojiš" koja je jedna od najizvođenijih pjesama za prvi ples na prostoru Lijepe naše, BiH i Slovenije s preko 2 000 000 pregleda na YouTube-u te mnogo obrada drugih bandova. Trio Marinero je poznati bend iz Senja koji svira na vjenčanjima, feštama, klubovima, maškarama već 18 godina. Izdali su svoj album te snimili 3 spota koja se redovito vrte na CMC televiziji! Imaju raznovrstan repertoar: strani i domaći rock, pop, zabavnu, Dalmatinsku, Slavonsku, Primorsku, te narodnu glazbu. Dečki su mladi i puni energije, ali i iskustva. Kontaktirajte ih što prije jer dečki rade punom parom.

SLIKA 1 SLIKA 2

Članovi grupe Trio Marinero su:

 

Domagoj Biondić - Rođen 8. siječnja 1986. godine u Rijeci, živi u Senju. Još u djetinjstvu volio je pjevati i zabavljati ljude te se već tada moglo vidjeti da će ga glazba voditi kroz život. Završio je Osnovnu glazbenu školu u Senju tijekom koje je imao mnogo zapaženih nastupa i natjecanja. Nakon glazbene škole počeo je svirati električnu gitaru te ga je njegova upornost dovela do grupe „Trio Marinero“ u kojoj djeluje više od 18 godina. Uz gitaru, Domagoj svira i saksofon. Uz sviranje i pjevanje, Domagoj piše pjesme za „Trio Marinero“. U slobodno vrijeme snima vlastite covere stranih i domaćih hitova koje možete pogledati na njegovom YouTube kanalu. Uza sve to, Domagoj je magistar razredne nastave, te radi kao profesor gitare u osnovnoj glazbenoj školi.

Sanjin Milanović - Rođen je 1976. godine u Senju. Od malih nogu počeo se je zanimati za glazbu. Tako je već s devet godina postao član Gradske glazbe Senj gdje još uvijek svira trubu. Odmah potom počeo se je zanimati i za gitaru koju je ubrzo svladao uz satove Muzičke škole u Senju. Sa svojih četrnaest godina nastupa s vokalno – instrumentalnim sastavom „Crescendo“. Kao veliki zaljubljenik u glazbu, 1998. godine osniva duo s Markom, a osnivanjem Tria postaje najstariji član. Potrebno je naglasiti kako je riječ o članu sastava Trio Marinero koji ima izuzetne vokalne mogućnosti.

Marko Rukavina - Rođen je 13. prosinca 1979. godine u Senju. Po horoskopu je strijelac. Da dobro gađa pokazao je 1998. godine kada je potvrdno odgovorio na Sanjinovo pitanje: „ Gremo svirit?“. Kao dječak osvojio je prvo mjesto u pjevanju na dječjem karnevalu (reduti) u Senju na kojemu je svake godine postizao vrlo dobre rezultate. Kao glumac u školskim predstavama, pjevač u školskom zboru i voditelj priredbi isticao se tijekom osnovnoškolskog obrazovanja. Svoje rano otkrivene potencijale sasvim je razvio vođenjem svadbenih protokola. Sviranjem se počeo baviti od svoje šesnaeste godine tako što je najprije svirao sam, a potom u duetu sa Sanjinom, dok im se 2002. godine nije pridružio Domagoj. Tada je osnovan Trio Marinero. Marko je klavijaturist i vokal.