Trio Express

Trio Express

ŽANROVI
Turbofolk
Narodne
Reggae
Country
Ostalo

Trio Express je dinamičan trio sastavljen od glazbenika s područja Krka i Otočca. Od repertoara izvodimo komercijalnu glazbu i to: zabavne hitove, evergreene, pop rock, country, klapske dalmatinske, primorske, istarske, slavonske, lički melos te stariju istočnjačku narodnu glazbu (turbo folk ne sviramo). Na svadbenim svečanostima vodimo protokol svadbene večere. Posjedujemo vlastiti razglas dovoljne snage za sve prigode i rasvjetu za binu. Za svadbene svečanosti sa manjim brojem uzvanika do 35 osoba nastupamo i kao duo: pjevačica i klavijaturist.

SLIKA 1 SLIKA 2

Trio Express čine:

 

Ema Buić - Vokal, pjeva od svoje treće godine u dječijem zboru "Mići Boduli" gdje je i danas jedna od voditeljica zbora. Pjevala je u ženskoj vokalnoj skupini "Bona Forma" iz Krka te je na natjecanjima diljem svijeta zajedno sa ostalim kolegicama dobivala brojne medalje za prva tri mjesta. Vanredna je studentica Ekonomije, a trenutno radi u mjenjačnici.

Boris Jakominić - Vokal, klavijature. Profesionalni je glazbenik, svira klavijature i pjeva osnovni i prateće vokale. Osim klavijatura svirao je bubnjeve i gitaru.

Zdenko Hršak - Vokal, gitara. Profesionalni je glazbenik. Svira gitare i tamburice, pjeva osnovni i prateće vokale. Bavi se aranžiranjem, komponiranjem, produkcijom i snimanjem glazbe. U Otočcu posjeduje svoj studio, a cijeli je svoj život podredio glazbi.