Studio

Studio Band

ŽANROVI
Pop Rock
Zabavne nove
Zabavne stare
Strano
Slavonske

Članovi STUDIO BAND-a su profesionalni i studijski glazbenici koji su zasvirali s mnogim poznatim hrvatskim imenima (Petar Grašo, Željko Bebek, Ivan Zak, Jelena Rozga, Mate Bulić, TS Begini, Aki i Kristijan Rahimovski, Nina Badrić, Marija Husar, Vanna, Željko Banić Bane, Fides). Pojedinačno iza sebe imamo više snimljenih nosača zvuka te preko 1000 održanih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu, od toga preko 300 svadbi.

NAKON više od 5 godina praćenja afirmiranih pjevača i mnogobrojnih upita oduševljenih slušatelja na našim koncertima te naših prijatelja glazbenika, odlučili smo svoju ljubav prema pop, rock, funky i zabavnom glazbenom izričaju iz najpoznatijih hrvatskih klubova prenijeti i podijeliti sa Vama na Vašim korporativnim slavljima, svadbenim svečanostima, maturalnim večerama kao i event-ima koji su naša specijalnost.

ISKUSTVOM i glazbenom kreativnošću u mogućnosti smo ispuniti svaku Vašu glazbenu želju sa vrhunskom opremom. Budući da neki od članova imaju iza sebe više od 350 odsviranih svadbenih svečanosti po cijeloj Hrvatskoj, jamčimo Vam odličan show i zabavu za pamćenje.

SLIKA 1 SLIKA 2

Na temelju našeg iskustva i glazbene kreativnosti jamčimo Vam odličan show i zabavu o kojoj će se dugo pričati!

 

Članovi Studio Band-a su:

Josipa Žižić - Vrhunski bend čini i vrhunska pjevačica! Josipa je temperamentna i multitalentirana dalmatinka, zapažena kao finalistica talent showa "Story traži pop zvijezdu", a ušla je i u top 30 u showu "Hrvatska traži zvijezdu", okušala se i u višeepizodnoj ulozi u TV seriji „Larin izbor“. Dobitnica je međunarodnih glazbenih nagrada. U glazbenoj karijeri krasi je i glavna uloga u engleskom mjuziklu "Godspell" u sklopu HNK te potom i u Velikoj Britaniji, a uz sve to više od 5 godina nastupa na ekskluzivnim vjenčanjima u Hrvatskoj, Njemačkoj i Švicarskoj. Moramo li reći da izvrsno govori nekoliko jezika?

Davor Strugar - onaj o kome svi pričaju je frontmen Davor. Dovoljno je vidjeti njegove plesne vještine i show koji radi na plesnom podiju da se istog trenutka zaljubite u njegov neodoljiv osmijeh i prirodnu simpatičnost. Volimo reći da je on pola benda. Usavršava se kod najpoznatijih hrvatskih glazbenika te je polaznik brojnih rock i funky-bass radionica, a vokalnu tehniku razvijao je i kao polaznik seminara u školi pjevanja Husar&Tomčić pod osobnim mentorstvom Ivane Husar, dobitnice nekoliko Porina i mezzosopranistice Martine Tomčić. Svira na festivalima, a jedan je od osnivača Studio banda. Od svih članova ima najviše iskustava na svadbenim svečanostima s više od tristo pedeset odsviranih svadbi po cijeloj Hrvatskoj.

Marko Damjanović - Najšarmantniji član benda vrstan je vokal i gitarist koji, sudeći po stalnom usavršavanju u gitarskim tehnikama,definitivno izgrađuje prepoznatljiv i istančan glazbeni stil, oslanjajući se isključivo na velike glazbene uzore. Školovao se u glazbenoj školi VatroslavaLisinskog, ali ga od klasične glazbe oduvijek više privlači rock i blues. Završio je Prirodoslovno matematičku gimnaziju u Bjelovaru te paralelno pohađao srednju glazbenu školu. Osniva band Los Habanos specijalizirajući latin jazz izričaj svirajući na koncertima i elitnim eventima po Dalmaciji. S Roko bandom svira po najvećim hrvatskim klubovima, u kojima se osjeća kao „svoj na svome“, a strast premaprema snimanju i produkciji afirmira i u autorskom izražavanju s bendom Frog City s kojim uskoro planira predstavljanje albuma u inozemstvu.

Ninoslav Šebestijan - Studij glazbe polazio je na Institutu za crkvenu glazbu, a kao voditelj Zbora IX. gimnazije osvojio je dvije brončane i srebrnu plaketu na međunarodnim natjecanjima zborova u Pragu. U Hrvatskoj udruzi za zaštitu izvođačkih prava ima preko sto i dvadeset snimljenih pjesama kao instrumentalist. Sa svojim autorskim bendom Fides snimio je pet studijskih i tri live albuma. Kao klavijaturist surađivao je i s Ivanom Zakom, te na albumu Kristijana Rahimovskog, a s bendom Domino Effect nekoliko godina prati hrvatske pjevače. Godine 2012. nominiran je za nagradu Status kao session glazbenik u kategoriji zabavna, pop-rock i urbana glazba.

Kristijan Sukreški - Naš Mr Saxobeat diplomirao je klarinet na Muzičkoj akademiji u Zagrebu te već deset godina radi kao profesor u glazbenoj školi. Od svoje petnaeste godine svira saksofon u najjačim hrvatskim bendovima, od toga više od pet godina na estradi u krugu autora čije su pjesme apsolutni radio hitovi (Petar Grašo, Danijela Martinović i drugi) s kojima je odradio turneje koje se pamte. Od instrumenata odlično svira i bas gitaru, konge te ostale perkusije koje ga u bendu ističu kao vrsnog instrumentalista, ali i showmana s kojim se rado fotografiraju i žene i muškarci.

Bojan Božić - Iako je u show businessu poznat kao koncertni bubnjar za kojim su se pomamila neka od najjačih hrvatskih estradnih imena koja s lakoćom pune Arenu i druge velike dvorane, od ove je godine na našu sreću odlučio odbiti druge primamljive ponude kako bi postao stalni član Studio banda. Zadnjih godina intenzivno se bavi snimanjem u studiju i sviranjem na koncertima i do 20 000 ljudi. U preko 200 odsviranih koncerata tu su i radijske i tv emisije. Dovoljno je reći da je svirao sa Željkom Bebekom, Jelenom Rozgom, Ivanom Zakom i Beginima, Sandijem Cenovom, Matkom Jelavićem, Joškom Čagaljem - Joleom. Posebno ga se ipak dojmio legenda hrvatske estrade Mate Mišo Kovač.