Silver

Silver Band Osijek

ŽANROVI
Turbofolk
Narodne
Reggae
Country
Ostalo

Bend postoji 5 godina. U tih 5 godina odsvirali smo veliki broj svatova, zabava, maturalki, klubova, kafića i dr. Bend se danas sastoji od 6 članova, koji se već dugo bave glazbom, te činimo odličan omjer mladosti i iskustva. Posjedujemo vrhunsku opremu renomiranih svjetskih proizvođača, te ništa ne prepuštamo slučaju. Nudimo vam potpuno rješenje za vaše glazbene potrebe.

SLIKA 1 SLIKA 2

Članovi grupe Silver su:

 

Kristina Šimonji Jarić - Navodno pripadnica ljepšeg spola. Vrlo priznata i cjenjena u svijetu kleptomana (ukrala je škare kirurgu kada se rodila). Tušira se samo vikendom i zapovjedanim blagdanima. Voli se prijetiti drugima a ponekad i fizički obračunavat. Od malena samostalno laže, a od hobija najviše voli gledati u sunce i pričati sa drvećem.

Saša Jurašek - Ljubitelj adrenalina. Skače iz aviona bez padobrana i vozi ponoćne, ilegalne utrke viljuškara. Igra Grand Theft Auto. Prati modu i dizajnira žensko donje rublje. Svira mnoštvo instrumenata, a magistrirao je balalajku. Sluša indijsku duhovnu glazbu. U slobodno vrijeme levitira 2 metra od poda. Češlja se uvijek odozada prema naprijed. Ima vrlo nježne i podatne dlanove.

Ivan Korov - Najmlađi član benda s najboljim vidom i najbujnijom kosom. Hobi mu je nekupovanje duhanskih proizvoda. Inače majstor tonac bez premca trenutno u galaksiji. U slobodno vrijeme uživa blagodati kladionice i bućališta. Više voli nogomet i usputno prepucavanje nego žene. Prati ponude na crnojaje.com. Sluša Celine Dion. Ima vrlo mala stopala, broj 36, što mu olakšava sviranje bubnjeva.

Matej Prodanović - Kapetan košarkaškog tima „Silver Banda“. Klasični super heroj. Može postati nevidljiv kada nitko ne gleda u njega. Vatrogasac koji stanuje u vatrogasnom naselju i omiljeni bend su mu „Vatrogasci“. Svjetski prvak u gubljenju stvari iz džepova. Ide u frizerski salon svaki puta kada se poklopi da je 29. Veljače ponedjeljak. Majstor elektroničar kojega je toliko puta udarila struja da dodirom puni akomulatore. Hobi mu je kretanje u krdima.

Ivan Milić - Postfeminizirani neoemancipat. Svađa se sa životinjama. Voli romantične noćne šetnje pokraj deponija i odlagališta otpada. Živciraju ga prometni znakovi i duple pune linije. Hobi mu je nepropisno parkiranje. Također je majstor tonac sa međuzvijezdanim odlikovanjem. Nikad ne zaboravlja Kineske nacionalne blagdane i praznike. U slobodno vrijeme piše pjesme, većinom su o dugi, a nekad i o hobitima. Sluša Horror punk.

Dejan Nedeljkov - Noćna ptica. Umirovljeni fotomodel. Voli putovati kroz vrijeme. Pije samo bezalkoholno pivo. Najdraži bend mu je Saša, Tin i Kedžo. U principu je ljubitelj boy bendova. Sportski tip. Rekorder u „do pekare i nazad“. Inače svjetski prvak među nama, odnio je zlatnu medalju u dječjem natjecanju u plesanju „makarene“ 1997.godine u Hong Kongu. Hobi mu je ljepljenje žvaka ispod stola.