O nama - Glazbena Agencija GZV

PROMIDŽBA S JEDNE I UDOVOLJENJE ZAHTJEVA DRUGE STRANE

Hvala svima koji su ukazali povjerenje i odlučili biti prvi.

Krenuli smo u stvaranje portala, jednog od mnogih rekli bi neki, koji će reklamirati bendove i privlačiti mlade parove koji organiziraju jedan od najljepših dana u svojim životima.

To je suhoparna istina, međutim osim klasične promidžbe bendova s jedne i mogućnosti filtriranja te kontaktiranja od strane mladenaca, tim renomiranih glazbenika iz samog svijeta svadbi i izvan njega koji stoji iza ovog portala, uvijek je na raspolaganju za bilo kakvu profesionalnu sugestiju u odabiru prigodnog benda uvažavajući zadane parametre, raspoložive bendove, i samu procjenu uz prstohvat svojih glazbeničkih super-čula, te izlaganje najbolje raspoložive mogućnosti.

I na tome nećemo stati, želimo biti prvi izbor kod svih koji traže najbolji raspoloživi bend, ali i bendova koji traže najbolju raspoloživu prigodu ili promidžbu, jer promidžbe nikad dovoljno.

Svim spomenutima ćemo stalno nastojati nuditi i neke nove mogućnosti te se dokazivati kvalitetom ponude, brzinom i jednostavnošću usluge.

Želimo svijet učiniti boljim u ovom segmentu, ponuditi svima ono što žele, staviti pred njih najbolje što se nudi. To nas sve čini sretnijima jer je sreća svih uključenih i naša sreća.

Hvala na sudjelovanju, podršci i posjetu.

Glazbeni tim - GZV

Glazba za Vjenčanja