Krugovi

Krugovi Band

ŽANROVI
Zabavne stare
Pop Rock
Zabavne nove
Narodne
Slavonske

Krugovi su glazbeni sastav koji čini 6 mladih i talentiranih glazbenika s dugogodišnjim iskustvom. Spoj predanog rada i ljubavi prema glazbi ono je što nas povezuje i daje energiju koju prenosimo publici prilikom svake izvedbe. Naš raznolik repertoar pokriva zabavnu, pop rock, narodnu te stranu glazbu, ovisno o potrebama i željama klijenata. Nakon mnogobrojnih odsviranih svečanosti i gaža te ulaganja u sebe, možemo potvrditi da pratimo trendove i garantirati profesionalnu izvedbu i nezaboravan provod. Obratite nam se s povjerenjem i bit će nam čast uljepšati vaš dan.

SLIKA 1 SLIKA 2

Članovi grupe Krugovi su:

 

Maja Medanović - Vokal
Ona gotovo uvijek prkosi svim vicevima o plavušama, iako će prva iskoristiti priliku da se njima našali na vlastiti račun. Nježnog glasa, ali čvrstog stava unosi ravnotežu kad se razina testosterona previše podigne.

Ivan Kolić - Harmonika, vokal
Poznat pod nadimkom "Beli", Ivan Kolić zadužen je za  diranje u ženska srca i muške duše, svojim glasom, stasom i umijećem na harmonici, koja je njegova prva ljubav.

Igor Križanić - Bubnjevi, vokal
Čovjek od prirode, najviši i najodgovorniji član, zadužen za organizaciju koja će uvijek garantirati profesionalizam. Njegov osjećaj za ritam daje ostatku banda potreban polet i energiju na sceni, ali i iza nje.

Kristian Skender - Gitara, vokal
Zaljubljenik u adrenalin i brzinu, simpatičan,  dječačkog duha i zagorskog naglaska, Kiki na prvu djeluje kao spoj nespojivog, ali kad se spoje njegov vokal i njegova gitara, shvatit ćete kako je kod njega baš sve na svom mjestu.

Juraj Grđan - Bas gitara, vokal
Njegov prodoran glas sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima, a zbog njegovog smisla za humor poželjet ćete što dulje ostati u njegovom društvu.

Valentino Ingula - Klavijatura
Njegovo je glazbeno i informatičko znanje zavidno, što i dokazuje svirajući svaku dionicu tako da se pitate svira li uživo ili slušate CD.