ŽANROVI
Narodne
Slavonske
Zabavne stare
Dalmatinske
Zabavne nove

KRIK BAND je renomirani glazbeni sastav koji čini pet mladih, glazbeno obrazovanih momaka iz okolice Samobora koji uživaju u dobroj svirci i još boljoj zabavi. Samim time logično je da su se našli u istom bendu koji je osnovan 2014. godine i od tada djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Uz tradicionalne instrumente sviraju i ostale vrste glazbe na modernim instrumentima.
Band Vam može ponuditi izvođenje programa, te vođenje svečanosti na visokom nivou (svadbi, rođendana, banketa, maturalki, koncerata, godišnjica, fešti, tuluma itd.).
Za izvođenje programa upotrebljavamo najnovije ozvučenje vrhunske kvalitete zvuka, a sve to je upotpunjeno svjetlosnim i dimnim efektima što će za Vas zacijelo biti nezaboravan doživljaj, a u što su se uvjerili oni koji su nas vidjeli u akciji..
Raspolažemo izuzetno širokim repertoarom skladbi različitih stilova. Naš repertoar prilagođen je svakom glazbenom ukusu i prigodi te smo u svakom slučaju uvijek spremni napraviti ludi štimung, voditi program i zabavljati Vas do ranih jutarnjih sati i duže, bilo to uz razglas ili "na suho".

SLIKA 1 SLIKA 2

 

Članovi Krik Band-a su: 

 

Antonio Razum - violina, vokal

Ivan Razum - solo gitara, kontra, vokal

Antonio Rožić - harmonika, klavijatura

Stjepan Domović - bas gitara, berda, vokal

Tomislav Koren - bubanj