Ivan Stapić

Ivan Stapić

ŽANROVI
Zabavne stare
Zabavne nove
Narodne
Strano
Turbofolk
Ivan o sebi:
Glazba je bila i bit će moja istinska ljubav. Njome se bavim od malena, gledajući oca kako piše poeziju, slušajući raznorazne umjetnike kako sebe iskazuju kroz instrument. Vrlo mlad sam se uhvatio naše slavonske tamburice, kasnije klavira, harmonike itd, išao u Glazbenu školu i akademiju.
Vlasnik sam privatne Glazbene škole u Otoku. Shvatio sam da ljudi uvijek trebaju svirače, i kad su veseli i kad su tužni. Iako mi je glazba došla prirodno, svejedno je iziskivala (i još uvijek iziskuje) puno truda, vremena i energije no nikad ju nisam napustio. Dok sam studirao Ekonomiju u Osijeku, te kasnije Grafički Dizajn u Zagrebu, uvijek sam pronalazio vremena za glazbu, svirku i dobru ekipu.
SLIKA 1 SLIKA 2

Sa svojim sviračima sam proputovao čitavu Hrvatsku u posljednjih 20 godina, imao svoje solo koncerte, svirao i pjevao u svim dvoranama, na svadbama, privatnim zabavama, domjencima, humanitarnim događajima. Cilj je uvijek bio (i bit će) zabaviti i oživjeti publiku. Novac dođe sam. Ako radite što volite i ulažete puno truda, novac dođe sam, stoga na njega nemojte puno misliti. Što za sebe mogu reći je da sam ostao svoj kroz sve ovo putovanje i na tome sam zahvalan Bogu i vama. Vi, moji fanovi, ste zaslužni za ono što ja jesam danas, jer bez vaše podrške ne bi svirao s guštom.