ŽANROVI
Pop Rock
Zabavne stare
Strano
Dalmatinske
Slavonske

Svatko iz benda ponaosob, radio je s najvećima od poznatih, odrastao uz rock, blues, funk, soul i druge vodilje svjetske glazbene industrije iz najboljih vremena, stvarao i dao doprinos našoj glazbenoj sceni. Pored svih velikih i manjih koncerata kroz koje je svatko od nas prošao, sviranje na proslavi vjenčanja je poput intimne atmosfere gdje nastojimo i možemo doći do srca svakog svata.

SLIKA 1 SLIKA 2

Predstaviti ćemo naše Face:

Nataša - naša ruža tek procvala, mali ‘tić veliki krič, dugo godina profesionalno na Balkanu svira Rock’n’Roll. S 19 god. je postala članica i glavni vokal grupe Novi Fosili u kojoj ostaje do 2005.g. Nakon toga sve više radi kao prateći vokal, te surađuje s brojnim izvođačima, a najviše s Danijelom Martinović, Zdravkom Čolićem, Recikliranim Fosilima…itd. Sudjeluje na raznim glazbenim projektima HRT-a kao što su emisije 'Ples sa zvijezdama','Zvijezde pjevaju','The Voice', te na mnogim festivalima i koncertima. Veliko veselje joj predstavlja sinkronizacija crtića i dječjih serija. Cijeni, voli i veseli dobru publiku i uvijek je za večeras je našu feštu spremna :)

Mario - Kad u moru svakojakih pjevača čujete njegov glas, zapitate se gdje je bio dosad. Klinac s Ribnjaka koji se već dugo šulja hrvatskom glazbenom scenom, od najvažnijih zagrebačkih klubova (Sax, Mr.Q, Bulldog, Pivana, Žabac...) do autorske glazbe, i svog prvog singla "San", koji je prvu promociju doživio ni manje ni više nego uživo u popularnoj emisiji Dobro jutro Hrvatska, a nakon godina gažiranja i plovidbe u solističkim vodama odlučio je dati sebe na pladnju, nama i vama, na naše veliko zadovoljstvo.

Igor, poznat je po tome jer je deset godina izdržao kao bubnjar, za groove zahtjevnoga Dina Dvornika ( 1998-2008.). Snimao i svirao s Ninom Badrić, Songkillersima, Massimom, Tonijem Cetinskim, Vladom Divljanom, The Bastardzima, Mariom Huljevom, Letećim Odredom, Zdenkom Kovačiček, Hotline-om, Dragom Mlinarecom, Jurom Stublićem, Zlatkom Pejakovićem, itd.. Brojne televizijske emisije glazbenih sadržaja, studijska snimanja, festivali, te veliki koncerti prošli su mu kroz šake, ruke, noge i ostale dijelove tijela, a trenutno usko surađuje s glazbenom divom Ninom Badrić.

Marin - je naš svestrani umjetnik od crno-bijelih tipki, čarobnjak svih gumbića živih i neživih vrsta, računalne i glazbeno produkcijske prirode. Također svirao i družio se samo s facama iako je najmlađi u grupi. Od svih valja izdvojiti Leteći Odred, Mladena Grdovića, Marjana Bana, Joleta, Vesnu Pisarović, Sandija ,Bepu Matešića, Buđenje, Igora Ivanovića, Alena Nižetića, i tako dalje i tako bliže. Takodjer je usput isproducirao nekoliko albuma i snimao filmsku glazbu. Nastupao je i eterima raznih domaćih i inozemnih tv postaja, kao i po svakojakim glazbenim festivalima. Ali badava mu sve to kad je sad zaglavio u grupi Face i više ga nikome ne damo.

Dudo - Latino-lover, basist grupe Latino od ’95. do ‘00. Albumi : Gdje je ljubav tu si ti, Žene čuvaju uspomene, Svaka ti cast. Od ’00 – 07’ aktivan je u grupi Garcia s kojom snima album Garcia. U godinama 2008.-2009. je basist pratećeg benda Ivane Banfić. Od 2009 na ovamo autorski, pjevački i basistički doprinos ima u rock grupi In-Puls i na svim njenim albumima. Naravno, cijelo to vrijeme nemalo gušta i s grupom Face.

Snoopy - najstarija faca u grupi Face svira od njenih početaka, 1989. godine! Nakon tisuća odsviranih svirki, partyja, gaža, svadbi i pored velikog iskustva još uvijek se naježi od dobrih vibracija, a pogotovo od novogodišnjih svirki na niskim temperaturama, iako je poznat po izdržljivosti. Osim s facama svirao je paralelno i u autorskom rock bendu. Dan mu još uvijek traje 25 sati, a jako uživa u druženju s ljudima i radi na tome da i ljudi uživaju u druženju s njim. Voli puno stvari povezivati s glazbom, ali kad se priča o čokoladi i ženama svaki otpor je uzaludan.