Excite

Grupa Excite

ŽANROVI
Pop Rock
Strano
Zabavne stare
Zabavne nove
Hercegovačke

Imate li onaj osjećaj kojim želite da neki događaj bude zaista poseban? Želite li uzbuđenje i radost stvaranja sjećanja kojima ćete se vraćati i koja ćete prepričavati u budućim susretima? Ako je tako, samo se prepustite........ Let us eXcite you!!!           

Teško je nabrojiti mnoga vjenčanja, domjenke, razne svečanosti i evente gdje smo, na obostrano zadovoljstvo, svojom svirkom ostvarili dobru atmosferu. Dugogodišnje iskustvo i vrhunska oprema garancija su za dobru zabavu!!!

Raspolažemo vrlo širokim repertoarom domaće, komercijalne, zabavne, pop-rock glazbe i svjetskih hitova!!! Na vama je da nas angažirate, a na nama da opravdamo svoje ime eXcite !!!

So let's get eXcited!

SLIKA 1 SLIKA 2

 

Kako je nastala grupa eXcite...

Grupu eXcite čine petero dugogodišnjih prijatelja i glazbenih zaljubljenika! Svi smo započeli svoje glazbene karijere još kao djeca! Tijekom dugog niza godina surađivali smo s mnogim glazbenicima i tako su nas putovi sudbine spojili i učinili nerazdvojnim prijateljima. Petnaestak godina svirali smo i pjevali u raznim sastavima na mnogim svadbenim svečanostima koje su nam omogućile stjecanje zavidnog iskustva u sviranju uživo i njihovom profesionalnom vođenju. Svih tih godina nitko od nas nije mogao sakriti uzbuđenje i oduševljenje...tu neku "kemiju" koja je vladala među nama dok smo svirali zajedno te smo na zadovoljstvo svih nas osnovali svoj band!!Izgradili smo široki repertoar za svaku prigodu, od svadbe do kluba, od internacionalnog do domaćeg!!! Nakon toliko godina mogli smo reći: "To je to čemu smo oduvijek težili". Zavladalo je opće uzbuđenje i oduševljenje, a time je došla i ideja za ime benda!!!

 

Članovi grupe eXcite su:

Ena Poljak - Vokal
Krešo Sirovec – Gitara, vokal
Stjepan Hojsak – Bas gitara, vokal
Tomislav Padovan – Klavijature, vokal
Filip Kranjčec – Bubnjevi, vokal