ŽANROVI
Pop Rock
Zabavne stare
Strano
Zabavne nove
Dalmatinske

Blenders band iz Crikvenice čine petorica prijatelja, glazbenih entuzijasta i zaljubljenika u dobru glazbu te to naše zajedničko glazbeno putovanje traje još od 2013.g.
U tom smo razdoblju nastupali u različitim prigodama i lokacijama, (hoteli, restorani, kafići, beach-barovi, gradske proslave, vjenčanja, maškare, manifestacije u organizaciji turističkih zajednica, itd.), najvećim dijelom na crikveničkom području, ali i šire (Kvarner s otocima, Istra, Gorski kotar i sl.). Možemo se pohvaliti kako u sastavu imamo člana koji je glazbeno – akademski obrazovan, a da glazbenoj izvedbi i našim partnerima koji nas angažiraju uvijek pristupamo profesionalno cijeneći ukazano povjerenje. Članovi benda su multiinstrumentalisti, pa nerijetko, tijekom nastupa mijenjamo instrumente što se pokazalo atraktivnim i zanimljivim našoj publici.
Volimo se pohvaliti kvalitetnim višeglasnim pjevanjem unutar pojedine pjesme (prateći vokali), s tim da je i svaki od nas solist za pojedini glazbeni žanr.

Zbog opsežnog repertoara, možemo se na najbolji mogući način prilagoditi svakoj konkretnoj prigodi u kojoj sviramo, počevši od hrvatskih pop/rock standarda, primorskih domaćih melodija, zabavnih i dalmatinskih hitova pa do repertoara sačinjenog isključivo od stranih hitova kojim možemo ispuniti cjelovečernji nastup. Cjelovečernje glazbeno „putovanje“ stranim hitovima, počevši od vremena 50-tih pa do suvremenih hitova, naročito se interesantnim pokazalo upravo onim partnerima koji su nas angažirali za potrebe animacije i zabave stranih turista.

U svom glazbenom radu koristimo kvalitetnu i profesionalnu opremu poznatih svjetskih proizvođača, počevši od profesionalnog razglasa i instrumenata pa do rampe s rasvjetom i mikrofona. Za sve dodatne informacije i razgovore stojimo na raspolaganju.


SLIKA 1 SLIKA 2

Članovi grupe Blenders su:

 

David Ropac - Klavijature, harmonika, vokal

Davor Bolf - Bas gitara, vokal

Patrik Lakotić - Gitara, bugarija, vokal

Mario Markovinović - Perkusije, vokal

Željko Grujičić - Električna gitara, vokal