Band Kreativni Nered

Band Kreativni Nered

Band Kreativni Nered

ŽANROVI
Zabavne stare14
Pop-Rock13
Zabavne nove12
Strano11
Slavonske10
Dalmatinske9
Hercegovačke8
Zagorske7
Narodne6
Country5
Ličke4
Reggae3
Ostalo2
TurboFolk1

Samoborski band Kreativni Nered je mladi bend godinama, duhom i entuzijazmom u što se ne ubraja iskustvo. Iskustvo je ono što nas čini doraslima svakom zadatku koji pred nas stavite.

Na svadbama izvodimo repertoar širokog spektra što podrazumijeva da pjesmama pokrivamo područja cijele Hrvatske (domaći i zabavni repertoar, ovisno iz kojeg dijela ste Vi i Vaši gosti) te razne žanrove, domaći i strani pop, rock, funk, zabavnu glazbu, rockabilly. Također sviramo i narodne pjesme, ali isključivo prema želji mladenaca i u dogovoru s njima.

Nakon obavljenog informativnog razgovora, svoj repertoar usmjeravamo i prilagođavamo prema Vašim željama jer nam je cilj zadržati Vas i Vaše goste na plesnom podiju sve dok u vašim nogama ima snage.

Jamčimo Vam odličnu zabavu uz primjereno vođenje kroz cijelu noć.

Polazeći od uvjerenja kako je glazba univerzalan jezik ljubavi koji povezuje ljude u različitim kontekstima, svome hobiju i talentima pristupamo profesionalno, vođeni strašću da svim svojim gostima osiguramo nezaboravno ozračje kojem će se uvijek iznova vraćati.

SLIKA 1 SLIKA 2

Kreativni Nered broji 7 članova: bubnjar, basist, gitarist, klavijaturist (i pjevač), perkusionist (i pjevač), saksofonist, te pjevačica. U ovom sastavu postojimo 5 godina, a svaki od članova iza sebe ima bogata iskustva sviranja na svadbama i drugim raznim eventima.  Upravo zahvaljujući svojim razlikama koje unosimo u zajedničku izvedbu repertoara, publika prepoznaje naš originalan izričaj i s povjerenjem nam se vraća.

Jamčimo Vam odličnu zabavu kroz primjereno vođenje kroz cijelu noć. Ako ste u prilici dobrodošli ste na našu probu ili na neku od naših svirki da nas i uživo poslušate i da se upoznamo.

 

Članovi grupe Kreativni Nered su:

Kristina Koščević  - Vokal
Mario Mužinić - Klavijature, vokal
Filip Noršić - Konge, vokal
Josip Kučko -
Gitara
Stjepan Razum -
Bas gitara
Mario Otmačić - Bubnjevi
Marko Rušnov - Saksofon