KingSize Bend

KingSize Bend

KingSize Bend

ŽANROVI
Zabavne stare14
Zabavne nove13
Pop-Rock12
Slavonske11
Dalmatinske10
Strano9
Zagorske8
Narodne7
Ličke6
Hercegovačke5
Reggae4
Country3
Ostalo2
TurboFolk1

Vrhunski peteročlani bend za sve vaše evente...vjenčanja.. Bend s dugogodišnjim iskustvom na svadbenim i ostalim svečanostima... Bend s vrhunskom razglasnom i rasvjetnom opremom, kako bi ispunio svoje kvalitete i vaša očekivanja... Obratite nam se s punim povjerenjem, sa zadovoljstvom ćemo Vas savjetovati i prilikom organizacije drugih dijelova Vaše svadbene ili bilo koje druge svečanosti, te evenata preporukama i informacijama. S povjerenjem nam dopustite da budemo dio najvažnijih trenutaka Vaših života, zasigurno ćemo ga opravdati.

Bend od povjerenja i dogovora... KING SIZE BAND!!

SLIKA 1 SLIKA 2

"Gdje riječi ne vrijede, glazba progovara."
-Hans Christian Andersen,


a članovi Kingsize band-a o sebi progovaraju:
 
Sara Radošević svoju ozbiljniju pjevačku karijeru započinje 2014.godine snimivši singl "Da si moj". U naš bend ulazi 2015., gdje se pokazala kao pjevačica širokog spektra repertoara,te vrhunskih vokalnih mogućnosti. Odlično vlada pozornicom što publika svakako primjećuje, te svojim glasom, šarmom i vedrinom unosi veselje u svaku vrstu glazbenih nastupa.
 
Dražen Vadlja je najveći veseljak i zabavljač u bendu. Završio je glazbenu školu, a nakon toga 33 godine glazbenog staža na bini dovodi ga do zavidne razine. Svira električnu, akustičnu, ritam, solo gitaru i tamburicu. Također je i vrhunski vokal. Uz njega nikada nije dosadno, bilo na bini ili izvan nje, on je definitivno naš kralj zabave.
 
Robert Mihelić glazbeno iskustvo stječe po renomiranim bendovima svirajući klavijature i harmoniku, te izrasta u vrhunskog vokalistu. U bendu je zadužen za red, rad, disciplinu i brine se za vrhunski sound. Nabava opreme za bend njegova je zadaća, jednako tako organizira probe i dogovore s budućim mladencima.
 
Denis Radošević glazbeno iskustvo stekao je u grupi Luna. 20 punih godina svira bas gitaru i kontrabas. Vrhunski je vokalist i govornik zadužen za sve vrste "govorancije" te vođenje samog protokola bilo na svadbi, bilo evenata druge vrste. u slobodno vrijeme otac je našeg najvrjednijeg, najljepšeg i najmlađeg člana u bendu, naše pjevačice Sare.
 
Nikola Grgas muzički je dobro potkovan. Svirao je u raznim bendovima. polaznik je raznih akademija, te završio rock. Želja mu je završiti i policijsku, ali ni nakon tri puta nije prošao na upisu. Obrazloženje: Uhvati se ti sine bubnja!