Grupa Exit Samobor

Grupa Exit Samobor

Grupa Exit Samobor

ŽANROVI
Pop-Rock14
Zabavne nove13
Zabavne stare12
Strano11
Slavonske10
Dalmatinske9
Narodne8
Zagorske7
Hercegovačke6
Ličke5
Ostalo4
Country3
TurboFolk2
Reggae1

EXIT je moderan šesteročlani band iz Samobora koji svome radu pristupa profesionalno i s puno ljubavi. Uobičajena postava benda je petorka s četiri vokala predvođena našom pjevačicom Valentinom, no ako želite pravi "dernek" , tada dolazimo kao šesteročlani bend s harmonikašem/vokalom. Naš repertoar pokriva stare i nove hitove zabavne, pop, rock, tamburaške, starogradske i narodne hitove (bez turbofolka), te popularne hitove strane glazbe, tako se u našem izboru pjesama mogu pronaći pjesme iz svih regija Hrvatske i susjedstva. U našemu radu pomažu nam i brojni prijatelji i partneri pa tako postoji mogućnost nastupa uz DJ-a, dolazak uz fotografa, izrada profesionalnog light show-a te ozvučivanje velikih događaja uz dolazak profesionalnih i renomiranih ton majstora.

SLIKA 1 SLIKA 2

Exit samo za Vas....

Petra - Najmlađa članica i najljepši osmijeh banda. Oduševit će vas svojom vrckavom energijom, plesom i glasom. Dok ne pjeva rado pobjegne zasvirati vesele melodije na klavijaturama, a što sve još može, uvjerite se sami.
Valentino - Jedan od trojice osnivača grupe Exit, svira klavijature i pjeva, glavna je kontakt osoba. Vodi brigu o zvuku te da sve uvijek savršeno funkcionira. Svoje bogato iskustvo stekao je svirajući u mnogim bendovima. U svakodnevnom životu tipke klavijature redovito zamjenjuje tipkovnicom računala.
Damir - Čovjek od naroda, uvijek spreman na zabavu. Svira harmoniku, pjeva, vodi program i priča viceve. Svoje dugogodišnje sviračko i zabavljačko iskustvo stekao je svirajući u raznim bendovima. Kada ne svira, možete ga sresti u Samoboru na raznim priredbama kao tehničara za zvuk i rasvjetu.
Dominik - Najčupaviji član benda koji, kako on to kaže, "prži" gitaru, a pritom i pjeva. Kada to ne radi u bendu, tada to radi u jednom poznatom zagrebačkom studiju gdje snima gitare i prateće vokale za mnoge naše emisije i estradne zvijezde. U Exitu je od samog osnivanja, a svirao je i u mnogim drugim bendovima.
Kruno - Legendarni samoborski basist i pravi rocker u duši. Čovjek koji svoje nastupe na svadbama i svirkama broji u stotinama. Jedan je od vokala i nosača zvuka (opreme). Svoju karijeru izgradio je svirajući u Zvijezdama, s Renatom Metessijem, u grupi Fest, Old Scout Bandu te još mnogim drugim bendovima.
Renato - Definitivno najglasniji član benda s najviše opreme koji udara i ne štedi pri tome. Jedan je od osnivača Exita, a prije toga svirao je u mnogim drugim bendovima. Na vjenčanju je prvi puta svirao sa samo 13 godina pa je do danas sakupio već mnogo iskustva.